Øvrige Produkter

Kødet er centrum i vores gårdbutik, det er det vi fokuserer på og lever for, men ud over kød tilbyder vi også andre varer, der relaterer sig til kødet, Sønderho og til Fanø.

Du finder blandt andet forskellige former for tilbehør til kødet som sovser, marinader, relish, chutney og pesto.

Jeg tilbyder også forskellige produkter i horn samt skærebrætter, grillbestik, lanterner, skåle lysestager, puder og plaider, trækasser, kurve og meget mere. Der er helt sikkert noget der vil kunne passe i dit hjem eller sommerhus eller måske er du på udkig efter en værtindegave?

Æblemost fra Nybro Frugtplantage

Nybro Frugtplantage ligger få kilometer nord for Kerteminde på Fyn – i Mesinge. Alt frugt, der bruges til mosten, dyrkes og håndplukkes på stedet og bliver presset i eget mosteri. Mosten koldpresses på gammeldags mener uden nogen form for tilsætning.

Is fra Skarø

Is fra Skarøs gourmet-is er en bred vifte af både sorbetis og flødeis. Begge typer indeholder birkesaft og sukkertang. Birkesaft og sukkertang indholder naturlige sukkerstoffer og mineraler, der fremmer smagen af isens andre ingredienser og gør, at vi kan tilsætte vores flødeis 50 % mindre sukker end de fleste andre is.

Sorbetisenes sukkerindhold bliver justeret og smagt til i forhold til frugtens sødme.
Udvalget af Is fra Skarø er mangfoldigt med varianter, der appellerer til både voksne og børn. Fælles for dem alle er, at vi kan spise dem med ren samvittighed. Isene er helt uden tilsætningsstoffer.

Jeg lover, at isen smager ikke mindre end fantastisk og i Sønderho Gårdbutik finder du flere spændende varianter, så som stikkelsbær sorbet, ribsflødeis, rabarber sorbet, hyldeblomst flødeis og selvfølgelig også de klassiske varianter som chokolade og vanilje.

Økologisk slik – Fra os til dig

Vi tilbyder et udvalg af økologisk slik – alt er vegansk, laktosefrit og glutenfrit.

Chokoladekugler fra Impulso

Mums! Lækre chokoladekugler som kommes i varm mælk og vupti, så har du den lækreste chokolademælk.

Min Ynglings Te – Økologisk urte te fra Kirsten Krongborg i komposterbar pose

Min Yndlings Te er udviklet og blandet i Danmark af Kirsten Kronborg som ejer Min Yndlings Te.

Serien består af 8 forskellige urteblandinger. De har fået navne efter forskellig farver. De 7 af dem er rene urteblandinger, og en enkelt af dem indeholder også kinesisk grøn te, som har en opkvikkende og enerigivende virkning på grund af indholdet af koffein.

Kirsten Kronborg har selv udvalgt urterne nøje pga. deres høje kvalitet, smag samt deres positive indvirkning på kroppen. Ingredienserne er økologiske, og uden tilsætningsstoffer. Der er heller ikke tilsat aroma til blandingerne. Alle teerne er blandet i hånden hos Kirsten Kronborg i Danmark.

Urteteerne har flere gange vundet Great Taste Award, som er en pris der gives til fødevarer. Man kan kalde det Oscarprisen indenfor gourmetverdenen.

Er du til en god urtete eller en rigtig wellness te, så bør du bestemt prøve teerne fra Min Yndlings Te. De overhældes med kogende vand, og de bør trække minimum 5-10 minutter. Jo længere trækketiden er, des kraftigere bliver smagen. Du kan sagtens lade urterne blive i kanden længere, da de ikke bliver beske eller bitre sådan som sort og grøn te ellers godt kan gøre.  De kan drikkes både varme og kolde.

Kaffe og Iskaffe fra Farm Mountain

I Sønderho Gårdbutik kan du finde flere varianter af Farm Mountain kaffe. Mærket Farm Mountain er baseret på en af de højeste kvaliteter af kaffe, man kan opnå. De forskellige kaffevarianter har alle en unik aroma, som du kan nyde, når du har købt din kaffe. Vi har for eksempel typer med et strejf af lakrids, chokolade, karamel og mint med flere. Kaffen kan både bruges til espresso, stempel, filter eller noget helt fjerde.

Is kaffen kan du nyde med mælk, vand eller kakaomælk og naturligvis masser af is.

God fornøjelse

Økologisk Marsk Kaffe

Prøv en af vores økologiske varianter fra Marsk Kaffe. Kaffen ristes på et mikroristeri beliggende på marsken ved Ribe.

Søgaard Saft

Find de favorit variant fra Søgaard Saft hos Sønderho Gårdbutik. Søgaard Saft er en serie af økologisk drikkeklar saft. Saften er fremstillet efter gamle danske traditioner, med friske bær og frugter, og et lavt sukker indhold. Saften indeholder ingen tilsætningsstoffer eller koncentrater.

Seaman Chips

Hvad siger du til en pose chips med Lobster Paprika, hvor smagen kommer fra danskfangede hummere, eller en West Coast Seasalt, som er lavet af blæretang og algen, Spirulina. Den sidste variant er Squid & Pepper, hvor smagen af blæksprutte er til stede. De er tykkere end almindelige chips, men hold nu kaje, hvor smager de godt. Firmaet hedder ganske passende, Seaman Chips.

Manden bag “Seaman Chips” er Heine Max Olesen – Manden, som startede Nordisk Tang, som er tidligere fiskehandler, som også drev en fiskerestaurant på Grenå Havn. Læs mere på hans hjemmeside: seamanchips.com eller bare prøv disse lækre chips 🙂

BOTTELS by Maulund – Brød på flaske!

BOTTELS by Malund er et bagekit samlet i en flot tidløs design flaske. Flasken indeholder alt du skal bruge til et lækkert hjemmebagt brød – du skal bare tilsætte gær. Vi har flere varianter i Sønderho Gårdbutik.

Flasken indeholder fine lag af økologiske ingredienser fra danske gårde, som med en simpel bagevejledning forvandles til et velsmagende og sundt brød, perfekt til frokosten.

Når flaskens indhold er forvandlet til det lækre brød, kan den transparente flaske genanvendes som karaffel, med en smart lukkemekanisme der holder tæt.

BOTTLES er en super lækker værtindegave. BOTTLES kan anvendes når du har tid og pynter indtil da med sine flotte naturlige farver i køkkenet.

Mit Udvalg af Brugskunst

Sønderho Gårdbutik tilbyder et større udvalg af brugskunst. Noget er lokalt designet og produceret, andet passer bare godt ind i min Gårdbutik. Vi tilbyder blandt andet

 

Ting og sager til køkken og bolig

Jeg tilbyder forskellige produkter i horn samt grillbestik, lanterner, skåle, lysestager, puder og plaider, trækasser, kurve og andre brugsting, der helt sikkert vil kunne passe i dit hjem eller sommerhus eller måske som værtindegave.

Jeg har også garvede skind af Højlandskvæg. Et smukt og dekorativt indslag til din bolig.

Ting og sager til køkken og bolig

Redecker børster

Vi tilbyder et bredt udvalg i kvalitets børster til hjemmet fra det familieejede firma, Redecker.

De første Redecker børster blev håndlavet i 1935. Masser af ting er ændret siden da. I dag står navnet Redecker for en kombination af naturlighed, funktion og design. Dette grunder i vores specielle blanding af opfindermentalitet, solidt håndværk og kreativitet. Vi lægger altid stor vægt på at vores produkter, ikke blot er praktiske, men også smukke og mest af alt økologiske. Naturlige og bæredygtige materialer er de vigtigste aspekter, når vi vælger vores materialer. 

Vandglas og Vinglas i genbrugs-glas

Smukke spanske vand- og vinglas lavet i genbrugsglas.

Suztain – Karklude, skuresvampe, poser m.m.

Sønderho Gårdbutik har et mindre udvalg af svampe, skuresvampe og poser fra Suztain.

Suztains produkter er alle fremstillet bæredygtigt og socialt ansvarligt, samtidig med at de er funktionelle og i fedt design.

Deres karklude er blandet andet uden mikroplast – 100% naturlig & komposterbar. De har lang levetid og super sugeevne – Absorberer ca. 5 gange så meget som andre gode klude!

RIC – Karklude og viskestykker

Karklude og viskestykker i 100% økologisk bomuld fra et spinderi i Grækenland. Lækker kvalitet der holder vask efter vask.

Lamer med elektrisk lys

Skønne lamper til træet udenfor eller trappen eller måske skal den hænge i et vindue? De er søde og dekorative samtidig med at de er praktiske, da de får strøm fra batteri. Vi har forskellige slags i butikken.

Lækre plaider i 100% uld

Vi har helt sikkert en der passer til dig hjem.

Skønne, bløde tørklæder

Vi har et udvalg af skønne, bløde tørklæder i dejlige farver. Kig ind og find det, som du ikke kan leve uden.

Tasker i lammeskind

Lækre skuldertasker i lammeskind og tænk en engang! De kan også bruges som muffedisse.

Skindtasker og -punge

Vi har flere lækre modeller af skindtasker og punge.

Notesbøger

Flere varianter i skønne farver.

Udvalg fra Hornvarerfabrikken

Hornvarefabrikken gemmer på en spændende 200-årig historie. Denne historie bygger på husflidsarbejdet i de fattige hedeegne i Nees, to økonomiske kriser, en verdenskrig, to arbejdsulykke, en visionær iværksætter og store ambitioner.

På værkstedet værner vi meget om det gamle håndværk og den viden, som er oparbejdet gennem årene. Maskiner er løbende kommet til gennem årene og har gjort produktionsprocessen kortere. Arbejdsprocesserne på værkstedet er dog stort set de samme, som for 200 år siden, hvor husflidsarbejdet var meget udbredt på disse egne.