Langs Øko-vanilje

Langs Øko-vanilje

I Sønderho Gårdbutik er vi glade for at kunne præsentere Økologisk Fairtrade Vanilje fra Madagascar. Find de lækreste vaniljestænger er af den ypperste kvalitet. Dyrket og håndplukket under gode forhold.

Flemming Lang Nielsen valgte, sammen med sin familie, at lave en investering i jord langt hjemmefra for at dyrke det fineste krydderi.

De beskriver deres produkter og produktion således…

“Vi har i øjeblikket cirka 1.000 træer, men tanken er, at der kommer flere til. Det, der var vigtigt for os fra start, var, at vi selv er med hele vejen og derfor kan garantere, at vores varer er fri for børnearbejde og hælervarer. Vi vil kun den gode og den rene vare.

Vaniljen dyrkes og forarbejdes efter økologiske metoder og med nænsom hånd.

Vi kender dem, vi har i marken, hvilket klart har en betydning for, hvilket produkt vi sender herfra.
Her er der ingen hårde og dyre mellemled, og det gør bestemt en masse ved både kvalitet og pris, og det gavner slutbrugeren.
Langs Vanilje er blevet godkendt – både i Danmark og resten af Europa – og dermed er vi forkælede og stolte over at måtte iklæde vores produkter det populære Fairtrade-mærke. Det er dyrket og godkendt som satiriseret allerede inden det bliver importeret til Danmark.

Det er vigtigt for os, at I nyder den gode og smagfulde vanilje med ren samvittighed uden at skulle spekulere over, om varen er stjålet, dyrket af børn eller har kostet menneskeliv.
Vaniljen dyrkes og forarbejdes efter økologiske metoder uden brug af pesticider eller andre tilsætningsstoffer. Hele forarbejdningen og fermenteringen foregår manuelt, hvilket giver den bedste smag. Langs Vanilje bliver ikke tilsat gødning. Igen med tanke på at kunne kalde den rene vare for økologisk.

Læs mere på: LangsVanilje.dk