Min Ynglings Te – Økologisk urte te fra Kirsten Krongborg i komposterbar pose

Min Ynglings Te – Økologisk urte te fra Kirsten Krongborg i komposterbar pose

Min Yndlings Te er udviklet og blandet i Danmark af Kirsten Kronborg som ejer Min Yndlings Te.

Serien består af 8 forskellige urteblandinger. De har fået navne efter forskellig farver. De 7 af dem er rene urteblandinger, og en enkelt af dem indeholder også kinesisk grøn te, som har en opkvikkende og enerigivende virkning på grund af indholdet af koffein.

Kirsten Kronborg har selv udvalgt urterne nøje pga. deres høje kvalitet, smag samt deres positive indvirkning på kroppen. Ingredienserne er økologiske, og uden tilsætningsstoffer. Der er heller ikke tilsat aroma til blandingerne. Alle teerne er blandet i hånden hos Kirsten Kronborg i Danmark.

Urteteerne har flere gange vundet Great Taste Award, som er en pris der gives til fødevarer. Man kan kalde det Oscarprisen indenfor gourmetverdenen.

Er du til en god urtete eller en rigtig wellness te, så bør du bestemt prøve teerne fra Min Yndlings Te. De overhældes med kogende vand, og de bør trække minimum 5-10 minutter. Jo længere trækketiden er, des kraftigere bliver smagen. Du kan sagtens lade urterne blive i kanden længere, da de ikke bliver beske eller bitre sådan som sort og grøn te ellers godt kan gøre.  De kan drikkes både varme og kolde.