Forskellige “bobler” fra Vibegaard.

Forskellige “bobler” fra Vibegaard.

Vi tilbyder forskellige mousserende drikke fra Vibegaard. Prøv deres lækre stikkelsbær cider eller måske den alkoholfri “Gooseberry Sparkling” eller “Blackberry Sparkling”

“Goosberry Sparkling” – Stikkelsbær Mousserende ALKOHOLFRI – Vibegaard

Vibegaards fortolkning af champagne/cava lavet med bær og uden alkohol. Mousserende frugtvin fremstillet af stikkelsbærsirup gæret på champagne gær, istedet for cava eller champagne så prøv denne.

Cider fremstillet af egne stikkelsbær
Cider er en meget populær drik, særligt til de varme sommermåneder, men den kan drikkes hele året rundt, og derfor har vi valgt at fremstille vores helt egen stikkelsbær-cider. Den er et godt alternativ til både øl og vin, og den kan enten nydes som en velkomstdrink, ligesom den også kan drikkes både med og uden mad til.

Cider er en gæret most bestående af æbler eller pærer, men der kan også anvendes andre typer frugt afhængigt af den enkelte producent. Det er meget forskelligt, hvor meget alkohol der er i, men typisk har cideren en meget forfriskende og sød smag af frugter. En cider kan dog også sagtens være både mellemtør eller helt tør alt afhængigt af, hvilken præference du har.
Vi fremstiller vores egen cider af stikkelsbær fra vores egen frugtplantage, og du kan derfor være helt sikker på, at den er fremstillet af de bedste råvarer.