Gårdbutikken & Jeg

Her kan du læse om vores produkter samt udgangspunktet for min butik

Sønderho Gårdbutik ligger lige ved indkørslen til Danmarks smukkeste landsby, Sønderho. I butikken finder du lækkert og mørt kød fra Skotsk Højlandskvæg. Kvæget går på de grønne økologiske marker tæt ved gården hele året og det kan smages!

Vi tilbyder altid et bredt udvalg af basisvarer såsom mørbrad, engelske bøffer og hakkekød, men vi tilbyder blandt andet også spegepølser, grill pølser, capacio og marinerede bøffer. Vi varierer udvalget i butikken, således at du altid kan få det helt rigtige kød til lejligheden, tilpasset årstiden og årstidens grønsager.

Sønderho Gårdbutik er partner i Nationalpark Vadehavet. Denne anerkendelse har vi opnået, fordi kvæget er opvokset på vores marker midt i Nationalparken.

Kødet er centrum i vores gårdbutik, det er det vi fokuserer på og lever for, men ud over kød tilbyder vi også andre varer, der relaterer sig til kødet, Sønderho og til Fanø.

Du finder blandt andet forskellige former for tilbehør til kødet som sovser, marinader, relish, chutney og pesto. Jeg har desuden lokale Fanø produkter så som marmelader, gele, nødder i sirup, øl og honning.

I Sønderho Gårdbutik finder du tilmed et udvalg af hjemmestrikkede trøjer, pulsvarmer, tørklæder, grydelapper mm. Alt stikket i kvalitets garn i ren uld. Jeg tilbyder også forskellige produkter i horn samt skærebrætter, grillbestik, lanterner, skåle lysestager, puder og plaider, trækasser, kurve og meget mere. Der er helt sikkert noget der vil kunne passe i dit hjem eller sommerhus eller måske er du på udkig efter en værtindegave?

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd