Fanø Dram

Fanø Dram

En dram til alle – når historie og hipt smelter sammen.
Ordet dram er et gammelt udtryk for et lille glas brændevin, fra dengang det var en apotekervare. Søfolk ombord på Fanøs store sejlskibe fik hver en lille portion brændevin som medicin til at holde maven i orden og til at sove på. Hjemme på øen har de mange sømandsenker sikkert også trængt til en lille én, og dråberne flød, når der var gæstebud og folkemusik. Fortællinger fra tiden med de store badehoteller med prominente gæster, kunstnere og royale vidner også om festlige tider.
Fanø Dram er en moderne fortolkning af brændevinen og kryddersnapsen, hvad angår smag og udstråling. Vores ambition er at lave dram til enhver anledning; til den hyggelige frokost med familie og venner, til den særlige kaffepunch, til fejringer og til lækre cocktails i godt selskab. Livet og Fanø Dram nydes nu engang bedst i fællesskab med andre. 
Fanø kan noget. Fødevarer og specialiteter herfra finder vej til alle hjørner af Danmark, mens spændende mennesker flytter hertil fra storbyerne, og besøgende artister, kunstnere og turister får en bid af den særlige stemning. Nyd en Fanø Dram og drøm dig hertil.

Vi har i dag fire varianter af Fanø Dram i sortimentet.